Gratis Aanmelden

Dating met single dame

niksdoen (38)

Een relatie of vriendschap om leuk mee op te trekken en mind Je bent een druk, hard werkende stabiele man die ook wel aan zichzelf denkt. Je doet je werk door dat je het graag doet. Ook heb je gewoon vrije tijd waarin je graag leuke dingen onderneemt.

Maak contact met haar
  1. Naam: niksdoen
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Loker
  4. Provincie: West-Vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Dating met single dame niksdoen van 38 uit Loker, West-Vlaanderen
Elisia (37)
★★★★★
Groene vrouw is nieuwsgierig naar intense sex Waar ik echt behoefte aan heb is puur genot. Een man die weinig grenzen kent en helemaal los gaat. Puur om het feit dat ik dat soort sex tot nu toe nog niet ervaren heb. Wie laat mij intense en opwindende momenten beleven?
Vrijen met sexy dame
Kiley85 (32)
★★★★☆
ik kijk uit naar de man van mijn dromen Ik ben hier op zoek naar vriendschap en relatie als dingen goed gaan, het kan me niet schelen wie je bent, zolang je me maar goed behandelt, hoewel ik je misschien een goede persoonlijkheid nodig hebt.. ;)
Daten met mooie dame
Robyn-evil (34)
★★★★☆
Lekker met jou pik spelen en dan ga ik jou neuken. Ik ga lekker met jou pik spelen door aan jou eikel te zuigen, hem helemaal te likken en hem diep in mijn mondje te nemen. Daarna ga ik erop zitten en ga ik jou heerlijk neuken.
Naaien met rijpe dame
Heetgevalletje (30)
★★★★★
Zin in een leuke en spannende vrouw? Ik ga veel opstap met vriendinnen, maar nu de meeste een relatie hebben word dat toch wel wat minder! Ik mis eigenlijk ook een man in mijn leven, niet meteen een relatie. Dat kan altijd nog. Nu ben ik nog jong en wild, en wil genieten! Samen met jou? Leuke dingen doen, pretpark, uit eten, bank hangen, kroeg, noem maar op! Maar ik mis meer, ik mis seks! Ik mis aanrakingen, zoentjes overal, een lekker tongzoen, elkaar lekker opzwepen, verhitte lichamen tegen elkaar! Wat mis jij?
Vrijen met lekkere dame
Abby87 (30)
★★★★★
Hele lieve en snelle seks met een sexy man! Iemand die kan genieten om seks met mij te doen. Een man die me snel kan laten klaarkomen. Je moet altijd je eigen tricks in bed hebben, zodat we veel posities kunnen proberen.
Neuken met eenzame dame
Marlenthe (36)
★★★★★
Stoute mannen krijgen straf! Pas jij nou maar op anders neem ik je even mee naar mijn bureau voor een stevige pijp sessie. Boeven zoals jij moet ik er maar eens flink van langs gaan geven!
Vrijen met lieve dame
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Madelien
★★★★★★★★★★
Ik heb niet de mogelijkheid om een partij stenen weg te brengen naar de stort, wat wel moet gebeuren. Ze liggen in de voortuin. Ik kan je vergoeden met mijn lichaam.
Grof vuil wegbrengen (Klus van 2 uur)
Luitje
★★★★★★★★★☆
Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates